Catering voor 375 personen

Op vrijdag 12 juni heeft Cafetaria Te Pas voor 375 personen een catering verzorgd. Op een zonovergoten dag was de kantine van VV Gendringen de locatie van de catering. Zowel buiten als binnen konden de mensen genieten van een uitgebreid koud- en warm buffet. Ook met de vegetarische gasten werd rekening gehouden.

catering450-01-560

Een dag die vooraf goed is voorbereid door het hele team van Cafetaria Te Pas. Omdat vooral bij een catering van 375 personen, niet iets is dat aan het toeval kan worden overgelaten, is al dagen vooraf met de voorbereiding begonnen. Er werd (zoals altijd bij Cafetaria Te Pas), zoveel mogelijk gewerkt met verse producten. Salades en gebakken aardappelen bijvoorbeeld, zijn allemaal huisgemaakt. Achteraf gezien was het de grootste cateringopdracht tot nu toe, maar met tevredenheid kijken we erop terug. De 375 gasten waren voetballers die deelnamen aan een toernooi van Nederlandse Gemeenten op de sportvelden van SDOUC en VV Gendringen.

vv-gendringen

VV Gendringen, hartelijk dank voor de mogelijkheid om namens jullie dit geheel mogelijk te verzorgen. Oh ja, we hebben ook nog wat video opnames van die dag gemaakt. Deze volgen op een later moment.

 

 

 

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.