Feestarrangementen op maat vanaf € 17,50 per persoon all inclusive

Feestarrangementen op maat vanaf € 17,50 per persoon all inclusive, met de mogelijkheid om te besparen door zelfbediening.

Voor uw feest, groot of klein, wil Cafetaria te Pas u graag smakelijk van dienst zijn.

Het doel van dit bericht is eerlijk gezegd om u uit te nodigen om te komen praten.

We weten dat u veel mogelijkheden heeft om uw feest te geven en wij bedanken u dat u al tot zover bent gekomen met het lezen.

Wij worden graag in de gelegenheid gesteld om uw feest te verzorgen. Via onze web-pagina https://cafetariatepas.nl/feestarrangementen/ kunt u meer informatie lezen.

Daar ziet u onder andere de 4 basis-opties staan waar u uit kunt kiezen.

Op welke manier worden uw gasten verzorgd?

Uw geslaagde feest begint met koffie en iets lekkers. Dat lekkers kan natuurlijk gebak zijn, maar ook het mogelijk om een plaatje cake aan uw gasten aan te bieden. Vervolgens gaat u met uw gasten gezellig aan de borrel. Afhankelijk van uw wensen kan dit met of zonder hapjes. Deze hapjes kunnen zowel warm- als koud aangeboden worden. Als afsluiting van de avond is het mogelijk om uw gasten te trakteren op een lekker broodje kroket of frikandel. Ook luxere broodjes zijn natuurlijk mogelijk.

Cafetaria te Pas wil haar gasten graag van dienst zijn. Daarbij wordt een eerlijke prijs gerekend. Deze prijs is door u zelf online al voor een groot gedeelte te bekijken, via deze link: https://cafetariatepas.nl/feestarrangementen/

Daarbij vernemen wij graag van u of u het wenst om zelf de bediening te doen, of dat u wenst dat wij de bediening voor u regelen. Wanneer u zelf de bediening doet, dan bespaart u hiermee geld.

Voor groepen van meer dan 50 personen is het altijd de bedoeling dat wij de bediening regelen. Komt u gerust even overleggen. Er is namelijk veel mogelijk.

U bent van harte welkom.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.